Grmuša mont d.o.o. je proizvodno, uslužno trgovačko preduzeće sa sjedištm u Priječanima bb (3 km od Trapista) u Banjoj Luci. Osnovano je početkom 2009. godine ulaganjem vlastitih sredstava, i kao prvo preduzeće, te vrste, u Republici Srpskoj za profilisanje trapeznog lima, lima u obliku crijepa, horizontalnih beskonačnih oluka i cijevi, građevinske limarije i drugih limarskih pozicija na najsavremenijim, visokoproduktivnim, kompjuterizovanim, beskonačnim mašinama, koje opslužuje samo jedan radnik gdje je mogućnost greške mimimalna. Danas je jedno od značajnijih preduzeća u proizvodnji proizvoda od lima i građevinske limarije na teritoriji Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Isto tako se bavimo  i remontom, prodajom, prevozom i iznajmljivanjem kancelarijskih, stambenih, sanitarnih i magacinskih kontejnera.

Grmusa-mont

Naručite on line

Preduzeće “Grmuša mont” doo bavi se proizvodnjom: lima u obliku crijepa, trapeznog lima, sinusoidnog lima, ravnih i profilisanih limova, te prateće galanterije: oluka, cijevi, koljena, kotlića, deklova, mrežica, snjegobrana, kuka i šelni.

Pored proizvodnje i prodaje nevedenih proizvoda “Grmuša-mont” u prodaji nudi i vijke i kontejnere, a vrši i usluge prevoza kontejnera, rada kranom i krovopokrivačkih radova.