Oluci, cijevi , galanterija

Polukružni oluci nalaze svoju primjenu i u individualnoj i u industrijskoj gradnji. Komponente polukružnog sistema odvodnje su: 1. polukružni oluk, 2. završetak za oluk, 3.kuka za oluk, 4. vanjsko i unutrašnje vinklo, 5. spusna cijev, 6. olučni kotlić, 7. koljeno, 8. šelna.

Sve komponente sistema su pocinčane i elektrostatskim postupkom plastificirane poliesterskom bojom, što obezbjeđuje dugi vijek trajanja i estetski lijep izgled limarske galanterije bez ikakvog održavanja

Vrste materijala od kojih proizvodimo polukružne oluke:

– pocinčani lim
– plastificirani pocinčani lim, polyester
– plastificirani pocinčani lim, pural
– bakarni lim.

Oluci, kao i sav prateći materijal,od plastificiranog pocinčanog lima sa finalnom poliesterskom zaštitom se proizvode u slijedećim bojama:

– pocinčano,

– tamno smeđe, RAL 8019,

– crveno, RAL 3009,

– crno, RAL 9005,

– silver, RAL 9006,

-prljavo bijeli, RAL 9002,

Naručite on line

Preduzeće “Grmuša mont” doo bavi se proizvodnjom: lima u obliku crijepa, trapeznog lima, sinusoidnog lima, ravnih i profilisanih limova, te prateće galanterije: oluka, cijevi, koljena, kotlića, deklova, mrežica, snjegobrana, kuka i šelni.

Pored proizvodnje i prodaje nevedenih proizvoda “Grmuša mont” u prodaji nudi i vijke i kontejnere, a vrši i usluge prevoza kontejnera, rada kranom i krovopokrivačkih radova.