Trapezni lim TR 40

Trapezni profilisani lim TR-40  je našao svoju široku primjenu kod pokrivanja krovova velikih površina, pokrivanje proizvodnih hala i skladišnih prostora, a može da se koristi kao fasadni i stropni lim na objektima. Proizvodnja se vrši na potpuno automatizovanim mašinama koje opslužuje samo jedan radnik, gdje je mogućnost greške isključena, a kapacitet proizvodnje je 1200 m2/sat. Prilikom proizvodnje postoji mogućnost lijepljenja antikondenznog filca sa donje strane lima, koji sprečava pojavu kapanja vode i kondenza, a mogućnost upijanja filca je od 750-1000 ml/m2. Debljina lima za proizvodnju kreće se od 0,4mm-1mm, a koristi se čelični pocinčano bojeni lim koji je zaštićen sintetičkim presvlakama poliester bojom, kao i aluminijski lim.

Osnovna karakteristika trapeznog lima TR-40 jeste njegova izdržljivost pri velikim opterećenjima, kao i njegova ststička nosivost na većim rastojanjima oslonaca. Dodatna dva ojačanja koja se nalaze u koritu i dva ojačanja koja se nalaze na rebru čine trapezni lim TR-40 još jačim. Pokrivna širina table iznosi 1020 mm, a proizvodi se u dužinama po želji kupca ili do mogućnosti transporta. Otporan je na ekstremne vremenske uvjete i objektima daje dobar estetski izgled. Podnosi blage nagibe kao što su 6°.

Trapezni lim TR 15

Trapezni lim TR-15  je našao svoju  najveću primjenu u krovnim i fasadnim sistemima, za unutrašnje oblaganje stropova kao i za pokrivanje raznih objekata. Osnovna karakteristika trapezno profiliranog lima je njegov jako lijep izgled kao i velika pokrivna moć od 1100 mm.

Izrađuje se na automatskoj mašini po mjerama kupca, a najveća karakteristika Trapeznog lima TR-15 je njegova povoljna cijena.

trapezni-lim-banja-luka

Naručite on line

Preduzeće “Grmuša mont” doo bavi se proizvodnjom: lima u obliku crijepa, trapeznog lima, sinusoidnog lima, ravnih i profilisanih limova, te prateće galanterije: oluka, cijevi, koljena, kotlića, deklova, mrežica, snjegobrana, kuka i šelni.

Pored proizvodnje i prodaje nevedenih proizvoda “Grmuša mont” u prodaji nudi i vijke i kontejnere, a vrši i usluge prevoza kontejnera, rada kranom i krovopokrivačkih radova.