Horizontalni oluk

Horizontalni oluk se proizvodi na najsavremenijoj valjčanoj, kompjuterizovanoj mašini koja na sebi ima ugrađene profilne hidraulične makaze za odsijecanje oluka, čime je spriječeno dosadašnje odsijecanje raznim testerama, majama i sličnim strojevima koje prilikom odsjecanja griju rez i time oštećuju nanos cinka, zaštite i boje na kojem mjestu se vremenom pojavljuje korozija. Materijal koji se koristi za izradu oluka su pocinčano bojeni lim debljine od 0,50mm-0,55mm, kao i pocinčani, aluminijski i bakarni lim, a kvalitet pocinčano bojenog lima je DX-51, DX-52 i DX-53. Brzina izrade oluka je 30 m/min, a dužine oluka su po zahtjevu kupca.

Naručite on line

Preduzeće “Grmuša mont” doo bavi se proizvodnjom: lima u obliku crijepa, trapeznog lima, sinusoidnog lima, ravnih i profilisanih limova, te prateće galanterije: oluka, cijevi, koljena, kotlića, deklova, mrežica, snjegobrana, kuka i šelni.

Pored proizvodnje i prodaje nevedenih proizvoda “Grmuša mont” u prodaji nudi i vijke i kontejnere, a vrši i usluge prevoza kontejnera, rada kranom i krovopokrivačkih radova.